avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1078 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Tei de pe marginea strazilor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Tei de pe marginea strazilor

Buna ziua !
Este vremea florilor de tei. Intrebarea mea este, daca pot culege florile teilor de pe marginea strazilor, deoarece vecinul meu a pus stapanire pa toti teii, deoarece este in fata casei sale si ma ameninta cu tribunalul.
Multumesc frumos pentru raspuns !
terenu l din fata csei vecinului dvs. apartine promariei, nu dumealui. Nu cred ca cei de la primarie valorifica in vreun fel acele flori de tei, care , in general, sunt culese tot de oameni. Cred ca putei culege linistit.
Daca doriti un conflict cu vecinul dvs continuati sa culegeti flori de tei din fata casei sale.
Dar daca sunteti o persoana care isi da seama ca cineva are o problema (ma refer la vecinul dvs), va recomand sa culegeti flori de tei din sutele de tei care se afla in orasul dvs.
Asfel gustul si efectul ceaiului va fi mai linistitor.

Laura Saed
Psihoterapeut
Consultant/Consilier Business

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coproprietatea- vita de vie etajul iv lucalex lucalex care este reglementarea legala in cazul vitei de vie la bloc? stau la et Ii am reabilitat blocul si as dori sa renunt la vita de vie care se sprijina de ... (vezi toată discuția)
Un cazinou din bucuresti a refuzat sa onoreze plata in urma unui castig. caut avocat sau sfaturi ContSters92462 ContSters92462 ACUM 3 LUNI DE ZILE AM JUCAT INTR-UN CAZINOU ELECTRONIC DIN BUCURESTI, ....IN URMA JOCULUI AM CASTIGAT SUMA DE 62.597 RON.....CAND AM VRUT SA MI SE ONOREZE ... (vezi toată discuția)
Viena ContSters73571 ContSters73571 Saptamana care a trecut, am fost la Viena. Este un oras in care nu ai cum sa te plictisesti. De la muzee, expozitii, concerte de muzica clasica la plimbari ... (vezi toată discuția)