avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Detinere de marihuana de catre un minor
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Detinere de marihuana de catre un minor

Buna seara, ce risca un minor in varsta de 15 ani prins cu marihuana asupra lui pentru consum propriu. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: av_silvia_margineanu , utilizator 00:29, 14 Septembrie 2014
Detinerea de droguri este incriminata, chiar si ptr consum propriu, fiind vorba de o Infracțiune cu pericol social ridicat. Faptul ca ești la prima abatere, daca este la prima, si ca este minor, s-ar putea sa nu fie așa drastic ptr el, dar atenție ca este doar începutul, si e mult prea mic ptr așa ceva. Multă grije!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost ieri la saga festival și am fost prins de ... silviu1406 silviu1406 Buna ziua , Am fost ieri la saga Festival și am fost prins de Jandarmerie cu jumătate de pastila de Extasy la mine .Care sunt riscurile și cum ar trebui sa ... (vezi toată discuția)
Consum droguri vaidelegilenoastre vaidelegilenoastre Buna ziua. Intrebarile mele ar fi multe,dar ma voi rezuma numai la cateva aspecte mai importante(pentru mine:) ) As dori sa aflu daca se face vreo diferenta ... (vezi toată discuția)
Minor prins cu droguri Bogdan131 Bogdan131 Buna ziua. Recent a găsit jandarmeria asupra mea o pastila ecstasy, iar unui prieten de al meu aprox. 0,2 grame de cannabis. Am fost la un sediu, a venit ... (vezi toată discuția)