avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Suplinire la clasele primare
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Suplinire la clasele primare

Buna ziua!

Sunt profesor logoped titular la o gradinita. Fiind absolventa a liceului pedagogic, am voie sa suplinesc dupa program, la clasa a IV-a,de la orele 13, la o scoala din apropiere?

Mentionez ca am aprobarea directorului scolii , a inspectoratului... as vrea sa stiu daca este ...corect , pentru linistea mea.

Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Ionesco , utilizator 22:30, 7 August 2015
M-am lamurit! La plata cu ora se poate!
Va rog frumos sa stergeti topicul acesta. Imi apartine si cred ca nu intereseaza pe nimeni.

Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Institutor invatamant de masa pe diploma de absolvire,titular invatator-ed.inv.special miky_candle miky_candle Buna ziua, Am o mare rugaminte...As dori sa stiu in ce situatie ma aflu...Sunt invatator educator titular intr-o scoala speciala si am obtinut in 2009 gradul ... (vezi toată discuția)
Echivalare studii invatator airam_2108 airam_2108 Buna ziua Sunt invatatoare in Brasov la un liceul cu predare in limba germana. As dori daca se poate sa ma lamuriti cu o problema si anume: Am finalizat ... (vezi toată discuția)
Superdirectorul marshanna marshanna Buna ziua, Intrebarea mea este urmatoarea: este cumva, undeva, reglementata capacitatea unui director de scoala de a aproba propria sa cerere ? Mai ... (vezi toată discuția)