avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Recuperarea grupei de munca de la unitati desfiintate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Recuperarea grupei de munca de la unitati desfiintate

Am marea rugaminte la domniile voastre de a ma indruma in vederea recuperarii si atestarea grupei de munca de la cateva unitati, desfiintate in momentul de fata:
1) CCMB- Institutul de constructii montaj nr 4
2) Intreprinderea de constructii prefabricate de beton Bucuresti
3) Intreprinderea de prod. prestari si reparatii pentru unitati comerciale fost I.A.R.T.C

Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:50, 16 Martie 2021
Aarhiva I C M 5
Daca este vorba despre Antrepriza de Constructii Montaj 5 aceasta a fost cumparata de Consal S.A.
Adresati-va atunci acestei societati:
B-dul REGINA MARIA 34 Bucureşti sect 4

Si eu caut arhiva de la B.A.C. ( Baza de Aprovizionare Constructii Bucuresti)...poate stie cineva.
Mulțumesc anticipat!

anghelmarian78 a scris:

Recuperarea grupei de munca de la unitati desfiintate
ACM 2
(Am aceiasi problema,ca si Silviu.
Ma puteti ajuta.
Multumesc.

Intrebati la Direcţia Arhivelor Naţionale ale Municipiului București
Adresa: Bucureşti, Calea Văcăreşti, nr. 470, sect. 4.
Telefon Relaţii cu Publicul: 021/332.07.71; telefon Relaţii cu Publicul, prin centrală: 021/303.70.80, la interior 15269
Telefon Secretariat: 021/303.70.80, la interior 15251
Fax Secretariat: 021/332.52.35
E-mail: smban@arhivelenationale.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

As dori sa aflu de unde pot sa ridic vechimea de la firmele care ... Radu Cotutiu Radu Cotutiu As dori sa aflu de unde pot sa ridic vechimea de la firmele care in trecut se numeau Tehnometal si AMIT sau eventual cartea de muncă de la întreprinderea AMIT (vezi toată discuția)
Unde ma pot duce pentru a obține anii de munca pentru pensie ... Bibiana1950 Bibiana1950 Unde ma pot duce pentru a obține anii de munca pentru pensie de la o firmă desființată? Unde se afla arhiva trust constructii montaj bucuresti? (vezi toată discuția)
Arhiva brigada complexă antrepriza iași virgabi virgabi Am lucrat in perioada 1986-1989 la Brigada complexă Antrepriza Iași care aparținea de Centrala Antrepriza Construcții Montaj Bucuresti, mai precis ... (vezi toată discuția)