avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Gard fara autorizatie este posibil daca nu are ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Gard fara autorizatie este posibil daca nu are fundatie?

Buna ziua!

Mai am o intrebare pentru azi. Daca terenul pe care il am este in mijlocul campului, il pot imprejmui cu un gard simplu, de lemn? Eventual sa il tin provizoriu. Nu am bani momentan ca sa fac un gard de beton. As vrea sa pun stalpi din lemn si panouri de gard din lemn. Pe acestea le pot scoate oricand, si intr-o zi pe toate.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:44, 14 Septembrie 2014
Noul cod civil
Art. 561

Dreptul de îngrădire

Orice proprietar poate să îşi îngrădească proprietatea, suportând, în condiţiile legii, cheltuielile ocazionate.
Multumesc frumos! Deci pot fara autorizatie daca este fara fundatie.
Da,puteti imprejmui proprietatea cu gard provizoriu fara temelie - fara a solicita autorizatie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Construire gard la hotarul cu vecinul garbiny garbiny Vreau sa reconstruiesc gardul spre un vecin.Initial era din lemn dar fiind de peste 40 ani era deteriorat asa ca vreau sa fac unul din panouri de plasa sudate ... (vezi toată discuția)
Imprejmuire teren fara autorizatie de constructie cpypst cpypst Doresc sa imprejmuiesc (provizoriu) un teren pe care tocmai l-am achizitionat, astfel incat sa delimitez limitele proprietatii si sa previn accesul din ... (vezi toată discuția)
Autorizate modificare gard pentru a face curtea mai privata DanielStanS DanielStanS Am un gard cu fundatie si stapli din beton/caramida. Deasupra fundatiei intre stalpii de beton se afla bari din fier forjat. In cazul in care doresc sa ... (vezi toată discuția)