avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Transfer de la Universitatea Transilvania la ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Transfer de la Universitatea Transilvania la Universitatea din Bucuresti - Drept

As vrea sa ma transfer de la Universitatea Transilvania la Universitatea din Bucuresti direct in anul 2. Am inteles ca este foarte greu de facut transferul si ca trebuie sa dau admiterea. Imi poate da cineva mai multe informatii ? Multumesc anticipat
Ultima modificare: Luni, 15 Septembrie 2014
AnnaBM, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:25, 15 Septembrie 2014
Regulamentul Studentilor din cadrul Facultatii de Drept a Universtatii Bucuresti
art.39
- La Facultatea de Drept a Universitatii Bucuresti transferul studentilor in conditiile art.23 al prezentului Regulament nu este posibil decat in cazul in care studentul promoveaza examenul de admitere si numai dupa ce a absolvit cel mult primii doi ani de studii la o alta facultate acreditata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer de la facultatea de drept ubb la facultatea de drept bucuresti Gerlobin Gerlobin Buna ziua! Sunt student la drept la buget in anul 1 la UBB din Cluj-Napoca. Din probleme personale, cu toate ca sunt din apropierea Bucurestiului, am fost ... (vezi toată discuția)
Transfer de la o facultate particulara de drept la o facultate de stat de drept jully_anne jully_anne buna ziua, As dori si eu informatii despre o facultate particulara de drept ce imi va da transferul la facultatea de drept din bucuresti. Am dat anul acesta ... (vezi toată discuția)
Nu inteleg ordonanta guvernului nr. 10/2009 crystynuta 2 crystynuta 2 Buna ziua! Imi cer scuze daca nu am ales categoria potrivita, dar ma simt putin frustrata si nu stiu ce categorie ar fi trebuit sa aleg, potrivita situatiei in ... (vezi toată discuția)