avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatie copii Germania
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatie copii Germania

Soul meu a depus o cerere de alocatie pentru copii in Germania la Famillienkasse. Peste două săptămâni a primit la resedinta lui din Germania o scrisoare conținând două formulare ( nu prea seamănă cu E401 și E411). Unul este ,, Certificarea stării civile pentru acordarea alocației,, care urmează să îl duc la completat la starea civilă din comuna noastră. Întrebarea mea este dacă la beneficiar unde apare deja tipărit numele soțului, se trece adresa din Germania(este înregistrat acolo) sau domiciliul din romania. In instrucțiuni nu specifică.
Cel mai recent răspuns: klaudia772001 , utilizator 21:32, 15 Septembrie 2014
Cel din Germani ptr ca cred ca le trebuie cel din România.
Se trece domiciliul din Germania.
Multumesc de raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie germania student Aleeex Aleeex Buna ziua. Parintii mei locuiesc in Germania iar eu sunt student in Romania. Am inteles ca pot obtine alocatie de la statul german pana la varsta de 25 de ani. ... (vezi toată discuția)
Alocatie europeana dana-stefi dana-stefi buna seara,avem si noi o intrebare ;mama cu copilul suntem in Romania ,tatal angajat la firma germana in Germania la macelarie din septembrie 2014,in noiembrie ... (vezi toată discuția)
Alocatiile europene pt copii inlineasofa inlineasofa Unde trebuie sa ma adresez ptr .plata alocatiei europene dupa complectarea formularului E411 daca sotul este cetatean italian si lucreaza in Romania, sotia ... (vezi toată discuția)