avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi

Joi, 15 mai, are loc evenimentul - Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Tva vanzare licenta farmacie
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Tva vanzare licenta farmacie

As dori sa stiu daca trebuie sa facturez vanzarea unei licente de functionare farmacie si daca factura ar trebui sa contina tva.Precizez ca aceasta licenta a fost obtinuta de la Ministerul Sanatatii, eu sunt primul detinator....Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cseh Katalin , utilizator 12:11, 13 Iulie 2015
Ati reusit sa aflati ceva? Ati gasit solutia buna?Sunt in aceeasi situatie, nu am aflat nicaieri ceva concret!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, lisdexamphetamina este un medicament pentru adhd aprobat ... dorku dorku Buna ziua, Lisdexamphetamina este un medicament pentru ADHD aprobat de ministerul sanatatii sa fie pus pe piata dar firma licentiata nu vinde produsul. ... (vezi toată discuția)
Proceduri comert online MonaGeorgescu MonaGeorgescu Referitor la comertul online am urmatoarea situatie: O societate comerciala produce in Romania creme si integratori farmaceutici pe care le va vinde in clinici ... (vezi toată discuția)
Farmacie Sorina70 Sorina70 Buna ziua, Pentru obtinerea autorizatiei de functionare a unei farmacii este nevoie de transmiterea unui set de documente catre Ministerul Sanatatii. ... (vezi toată discuția)