avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... neprimit in gradinita
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

neprimit in gradinita

Buna ziua.
Sunt mamica a 2 baieti (unul la scoala , celalalt la gradinita grupa mijlocie).
In dimineata aceasta l-am dus pe cel mic la gradinita. Toate bune si frumoase pana la intrarea in clasa. Acolo a inceput sa planga ca nu vrea la gradinita. Aceasta problema am avut-o si in anul trecut.
Doamna educatoare vazandu-l plangand mi-a zis ca ea nu-l primeste in clasa, sa-l aduc maine iar daca iar plange sa-l iau si sa-l aduc ziua urmatoare.
Argumentand ca deja este grupa mijlocie si nu se mai complica.
Nu a schitat nici un gest , nici o vorba buna doar la pupat ca i-am dat flori.
Norocul meu a fost ca a venit doamna ingrijitoare si l-a luat cu frumosul acceptand sa intre in clasa.
(Si anul trecut la fel s-a intamplat cu cele doua doamne educatoare, daca le cotizezi sunt dragute daca nu iti iei copilul acasa.)
Cu directoare nu se poate comunica, imi spune sa-mi rezolv problema tot cu educatoarele.

Vreau sa intreb cu ce drept nu primeste copilul in clasa si baza legala pentru ca deja simt ca inebunesc cu ele.

Cel mai recent răspuns: ContSters256771 , utilizator 13:01, 15 Septembrie 2014
in cazul in care educatoarele pretind anumite sume de bani, puteti formula o plangere DNA.
puteti de asemenea sa formulati o sesizare directorului gradinitei pentru a va comunica motivele pentru care nu va primeste copilul la orele de curs.
Daca ma duc la DNA, acestia nu o sa imi faca dosar penal ca am dat bani sau daruri( din partea mea)
Cel putin cand vine ziua de nastere, Craciunul sau Pastele vor anumite cadouri (din partea clasei): poseta piele, lant aur, parfum, lenjerie pat si inca nu am terminat cu gradinita.
"Verba volant, scripta manent" e valabil de un car de ani. Cand e vorba de dat in scris multi functionari o dau cotita. Urmati sfatul Adelei Bratulescu chiar daca va trebui sa va inarmati cu nervi de otel. Cel putin cel mic nu e la scoala asa ca eventualele razbunari nu il vor afecta la note.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este frecventarea grădiniței obligatorie tzapone tzapone După lungi negocieri avea am reușit sa conving mama sa înscrie anul trecut băiețelul la grădiniță asta dupa maI bn de un an de incercari , dei in momen ... (vezi toată discuția)
inscrierea copilului in clasa 0 mir21 mir21 Va intreb,in legatura cu acea aberatie a ministerului educatiei de a inscrie copilul in clasda 0 incepand cu anul scolar 2011-2012, desigur nu stie nimeni ... (vezi toată discuția)
Nepasarea si iresponsabilitatea din gradinita nr 2 constanta ContSters180600 ContSters180600 buna ziua . sunt o mamica a unui copil din gradinita nr 2 constanta , cu multe nelamuriri ce tin de igiena copilului si siguranta lui. observ ca zi de zi ... (vezi toată discuția)