avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 983 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Este frecventarea grădiniței obligatorie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Este frecventarea grădiniței obligatorie

După lungi negocieri avea am reușit sa conving mama sa înscrie anul trecut băiețelul la grădiniță asta dupa maI bn de un an de incercari , dei in momen til de fata baietelul are varata de 6 ani impliniti. Însă dîn septembrie și pana acum frecventa acestuia la grădiniță este sub 50% , mereu sun aceeași scuza este răcit. Aceeași problema am avut și în privința înscrieri în clasa 0 , mama nu a dorit a megem sa înscriem băiețelul , intr-un final am mers singur în a doua sesiune de înscrieri și l-am înscris , notificand-o pe mama sa meargă sa depună și ea actele ce sunt necesare din partea ei.
Mai mult sapământ aceasta au școala altfel am achitat toate activitățile chiar și un bilet în plus la excursia ce urmează sa o aibă vineri . Astăzi am fost contactat însă de doamna educatoare pentru a îmi aduce la cunoștință că băiețelul nu a fost săptămână aceasta la gradinita și ca mama a anunțat ca copilul este iar răcit și nu va putea veni cel puțin pana vineri. Întrebarea mea este : este frecventarea grădiniței obligatorie ? Mă pot adresa la DGSPC și protecția copilului ?
Cel mai recent răspuns: tzapone , utilizator 22:03, 14 Iunie 2018
Pentru ca u a raspuns nimeni si in speranta ca va fi cuiva de ajutor , frecventarea gradinitei la grupa mare este obligatorie.
E o lege, sau ati auzit dvs? Va intreb, pentru ca ma intereseaza
m-am interesta ata la un amic care este director de scoala cat si raspunsul celor de la protectia copilului im momentul in care am fost sa depun o plangere a fost acelasi " frecvata la grupa amre la gradinita = frecventa la scoala= obligatorie". am sa adug un nou post saptamana viitoare ptr ca intentionez sa contactez di nou protectia copilului pe aceasta problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea din invatamant liviu333 liviu333 Va salut cu tot respectul avocat.net Revin iar la dvs. pentru a-mi clarifica situația în care se afla fetita mea, cu o întrebare aparent banala pentru ... (vezi toată discuția)
Divort ci minor- neintelegeri intre parinti ElianaS ElianaS Buna seara!Am un var care este in divort,au un copil impreuna,insa nu se inteleg asupra custodiei minorului,acesta avand 6 ani!Fosta sotie nu il lasa pe varul ... (vezi toată discuția)
Custodie comuna tzapone tzapone Bună ziua! Sunt tatăl a 2 minori un băiețel de 5 ani și o fetiță de 3 ani jumătate pentru ambii custodia este comuna , problema este următoarea Am ... (vezi toată discuția)