avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Adeverinta ca nu am solicitat concediu crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Adeverinta ca nu am solicitat concediu crestere copil

Stiti cumva unde pot obtine adeverinta prin care sa ateste ca nu am solicitat concediu pentru cresterea copilului(eu nu mai muncesc din februarie 2014-drept urmare nu pot sa am concediu pentru crestere copil)?Adeverinta imi este necesara la dosarul sotului-el munceste si poate beneficia de concediul crestere copil.
Cel mai recent răspuns: melania_14 , utilizator 13:20, 15 Septembrie 2014
Adresati-va Agentiei Judetene pentru Plati si Inspectie Sociala (AJPIS) cea care aproba si plateste indemnizatia pentru concediu crestere copil (CCC).
Nu va trebuie adeverinta. O sa completati, la primarie, o declaratie pe propria raspundere ca nu ati solicitat CCC.
Ultima modificare: Luni, 15 Septembrie 2014
melania_14, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil eualexandra eualexandra Buna ziua! Am si eu unele nelamuriri in ceea ce priveste indemnizatia de crestere a copilului. Eu sunt masteranda in anul I, si am urmat la zi, fara ... (vezi toată discuția)
Concediu cresterea copilului, tatal nu munceste, ce trebuie sa fac sa nu pierd luna? nic23ro nic23ro Buna ziua, sunt in concediu de cresterea copilului pe o perioada de 2 ani, sotul meu nu are contract de munca fapt pe care l-am specificat in momentul in care ... (vezi toată discuția)
Lndemnizatia de crestere a copilului mikey33 mikey33 Asi dori sa stiu care venit agricol se ia in calcul pentru a beneficia de indemnizatia de crestere a copilului (vezi toată discuția)