Buna ziua , am facut contestatie la procesul verbal in urma retinerii permisului de conducere la trecerea de pietoni , in procesul verbal politistul scria ca nu am acordat prioritate la pieton. La obiectii am scris ca nu sunt de acord cu cele constatate , iar ulterior in plangerea contraventionala am sustinut ca politistul m-a oprit pentru nepurtarea centurei de siguranta , eu i-am vorbit urat si mi-a luat permisul pe 30zile(asa m-a sfatuit cineva) , azi aveam al 3-lea termin la judecatorie , aveam si martor pus , am angajat un avocat , iar cand a vazut dosarul cu contestatie mea , a spus ca este foarte prost facuta si ca nu are nici o legatura cu procesul verbal , si m-a sfatuit sa nu ma prezint la proces, si sa depun o cerere pentru anularea acestuia. Ce parere aveti ? chiar era gresita plangerea mea ( pentru ca nu avea nici o treaba cu procesul ) sau avocata m-a sfatuit gresit ? la indrumarile cuiva , trebuia sa ma prezint si sa spun exact cum am depus plangerea , ca nu a existat nici o trecere de pietoni.