buna ziua.in decursul lunii august am avut o discutie cu angajatorul pe watsapp ,in care imi cerea sa mi dau demisia.ulterior,am obtinut concediu medical fiind cu nezcopilul in spital.astazi 15 sept m a obligat sa semnez decizia de incetare a cim conf. art 55 litera b,amenintindu ma ca mi desface cim cu litera i.demisia cu acordul partilor e datata 1 sept,cartea de munca a incheiat o pe 29 aug(motivind ca era vineri) iar eu am concediu medical din spital din 1 sept.imi puteti spune cum se prezinta situatia,ma simt inselata.e valabila demisia asta?
si cartea de munca a fost incheiata de contabil pe 29 august.iar in data de 1 sept eu eram cu copilul in spital,acest acord l am semnat eu abia astazi.
ma simt inselata,am cazut in capcana.si probabil nu mai pot face nimic.cam asta as fi dorit eu sa aflu....
practic,situatia imi pare in felul urmator:eu am semnat acest acord deoarece contabila mi a incheiat cartea de munca.
care act are intiietate,acordul nostru de incetare cim sau concediul medical,care ambele sint datate 1 sept?