avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1129 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Schimbare destinatie teren pasune-pomicol
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Schimbare destinatie teren pasune-pomicol

Buna ziua,

Sunt pe cale sa inchei un contract de concesiune cu primaria X pentru un teren cu destinatia "pasune" pe o perioada de 49 de ani. In ce conditii, sau ce demersuri presupune sa fac pentru a schimba destinatia acestuia din "pasune " in "pomicol". Am absolut nevoie ca acest teren sa aiba destinatia de pomicol.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 18:08, 15 Septembrie 2014
Nu se poate.
In primul rand trebuie sa fiti crescator de animale , înscris în Registrul naţional al exploataţiilor , pentru a incheia legal un astfel de contract.
In al doilea rand, livada nu face parte din categoria exceptiilor de la lege, pentru care e permisa schimbarea legala a destinatiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concesiune pasune comunala dia_8 dia_8 As dori sa concesionez o suprafata de teren dintr-o pasune comunala si sa-i schimb destinatia, adica sa fac o livada. Am citit insa undeva ca ar fi ilegala ... (vezi toată discuția)
Pasunatul abuziv pe pasunea comunala johnnydanut johnnydanut Buna ziua! Sunt presdintele unei asociatii a crescatorilor de animale ce a concesionat de la primarie pasunea comunala si din cand in cand gasesc pe aceasta ... (vezi toată discuția)
Concesiune terenuri Franken Franken Va salut ! Suntem o institutie publica, mai exact primarie, iar prin Ordinul 541/2010 ni se recomanda sa concesionam pasunea comunala, care face parte din ... (vezi toată discuția)