avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cod caen?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cod caen?

Buna ziua,
doresc sa imi infiintez un pfa ca si consultant sportiv. Ce cod caen ar trebui sa autorizez? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Legal to Business , Consilier juridic 10:46, 16 Septembrie 2014
Buna ziua,

In primul rand trebuie sa stiti ca pentru a avea posibilitatea de a infiinta o PFA cu un anumit cod CAEN va trebui sa faceti dovada pregatirii / experientei pe care o aveti in acel domeniu. In ceea ce priveste activitatea de consultant sportiv, va rog sa detaliati un pic ce presupune sa faceti, pentru ca nu imi este foarte clar (impresariat cumva?), in asa fel incat sa vedem care este codul CAEN potrivit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa - alegere cod caen pe calificare diferita. Virgil.P Virgil.P Buna ziua, Doresc sa imi infiintez un PFA pe domeniile caen 721 - Consultanta in domeniul echipamentelor de calcul (hardware), exclusiv consultanta si ... (vezi toată discuția)
Pfa -extindere activitate valit valit Am PFA - cu cod CAEN 6202 Activitati de consultanta in tehnologia informatiei (norma fixa de venit) platitor de TVA din luna decembrie anul 2010. Doresc sa-mi ... (vezi toată discuția)
Pasi, caen, pfa in jud ilfov ralvintila ralvintila buna ziua, as dori sa stiu unde pot accesa codurile CAEN pentru infiintarea unui PFA, avand sediul social in Ilfov? ptr sediu-proprietate in jud Ilfov, ... (vezi toată discuția)