avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1870 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara

am si eu o mica neclaritate......mi-am pus apartamentul la vanzare,la mai multe agentii,una dintre ele mi-a adus un client cu prima casa,dar aceasta persoana vrea sa imprumute din banca cu 5 mii de euro mai mult decat valoarea apartamentului.meu.....spunandu-mi ca nu are sa imi dea cei 5% avans dar in schimb imi da doar 1 % sa platesc agentia si restul imi va da doar cand ridic banii din banca,plus sa oferit sa implateasca ea certificatul energetic ,in plus de asta agentia mi-a facut niste copii la contractul meu de vanzare -cumparare si la buletin...acte nu am semnat nimic....mi se poate intampla ceva daca mi-a facut copiile??/...va multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 11:00, 17 Septembrie 2014
~ Conținut șters la cerere ~
N-am [prea inteles, el ia mai mult de la banca si dv. incasati in loc de 5% avans, doar 1%?
Nu mintiti in acte, pretul ala inseamna un impozit pentru dv., o raspundere de evictiune...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vânzare apartament cu precontract prin agenție imobiliară: există riscul de a fi escrocat de agent sau de cumpărător? eugenoros eugenoros Caul 1. Am pus un apartament in vanzare. Un agent imobiliar care mi-a citit anuntul mi-a adus un client care s-a hotarat sa cumpere apartamentul. Clientul este ... (vezi toată discuția)
Banii virati intr-un cont gresit aranyi aranyi Am vandut un imobil, la un anumit pret si clientul a avut un avans de 30 % iar restul a fost imprumut cu ipoteca de la Raiffeisen. Avansul a fost platit in ... (vezi toată discuția)
Avans prima casa, cand e obligatoriu sa fie dat ovidiu2012 ovidiu2012 Buna seara, Am o intrebare legat de programul prima casa. Din cate stiu trebuie ca, cumparatorul trebuie sa aiba 5% din pretul de vanzare. Cand trebuie ... (vezi toată discuția)