avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 967 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract de arenda
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract de arenda

in cazul in care in contractul de arenda nivelul arendei a fost stipulat,de exemplu 1300 kg/ha/an,fara a se mentiona produsul,echivalenta se face in grau?daca da,conform carei legi?
Cel mai recent răspuns: ContSters331913 , utilizator 23:12, 30 Septembrie 2014
legea arendei a fost abrogata de Codul civil... Contractul tine loc de lege, intre parti, cu condltia sa nu contina stipulari contrare legilor in vigoare.......

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata arenda in natura 2012 micu83 micu83 In conformitate cu legile in vigoare, incepand cu 2012 plata arendei trebuie sa se faca in natura...pt judetul Braila, coeficientii sunt BRÃILA Grâu : ... (vezi toată discuția)
Validitate contract arendare Gicuta93 Gicuta93 Buna ziua! In contractul de arendare incheiat in anul 2010 - capitolul referitor la nivelul arendei, modalitati si termene de plata este scris: [b]\"Nivelul ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract arenda mincinosul mincinosul Bună ziua, părintii mei au teren dat in arenda la S.c. Comcereal Vaslui (porumboiu adrian). Anul trecut au primit arenda cuvenită. intre timp au facut 2 ... (vezi toată discuția)