Buna ziua,
Conduceam pe autostrada, am adormit la volan si m-am rasturnat.În urma impactului autocarul, care era fara pasageri, a fost avariat. Am asigurare casco premium. În acest caz, asigurarea casco imi acopera paguba ?
Multumesc.
Buna ziua,
Asigurarea CASCO, fiind o asigurare facultativa, drepturile si obligatiile partilor sunt mentionate in contractul de asigurare, care difera mult de la o societate de asigurari la alta. Prin urmare, trebuie sa verificati daca aceasta situatie este prevazuta in contract la evenimente acoperite sau la excluderi.
De asemenea este foarte important sa respectati procedura de avizare a asiguratorului cu privire la producerea daunei pentru ca orice neindeplinire poate fi folosita de asigurator pentru a refuza plata despagubirii.
Succes!
Din ce spuneti, de regula, se despagubeste acest tip de accident, cu conditia sa fi folosit vehiculul in mod legal, sa nu fi fost sub influenta bauturilor alcoolice si sa fi obtinut actul de accident de la politia de pe raza unde s-a produs accidentul.
Dauna casco
katalin1030
Buna ziua,
Detin 2 polite Casco Full pentru un TIR,mai exact doua polite de asigurare full casco,una pe capul tractor,iar una pe semiremorca si le platesc de ... (vezi toată discuția)