avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Actele incheiate dupa prescrierea faptei penale
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Actele incheiate dupa prescrierea faptei penale

Buna ziua!
Am depus o plangere penala la Parchetul de pe langa Curtea de Apel ...... pentru incalcarea art.297 C.p. . Am primit confirmarea ca , prin ordonanta din ....... conform art.305 alin. 1 si 2 C.p.p., s-a dispus inceperea urmaririi penale '' in rem ’’ pentru savarsirea infractiunii prev. de art.297 alin 1. C.p. Fapta , dupa aproximativ un an se perscrie ( dupa data comunicarii inceperii urmaririi penale ). Motivez faptul ca in cauza se defasoara activitati specifice de cercetare conform atr.306 C.p.p. Intrebarea mea este ; Actele ( proces verbal de lcitatie , de adjudecare ) incheiate cu ocazia savarsirii infactiunii raman valabile ? Ce se intampla cu aceste acte ?
Va mutumesc anticipat !
Ultima modificare: Marți, 16 Septembrie 2014
SPavel, utilizator
Cel mai recent răspuns: SPavel , utilizator 13:22, 17 Septembrie 2014
Totusi , este vorba de proprietatea mea garantat de costitutie . Ce se va intampla cu actele intocmite cu ocazia comiterii infractiunii ? Putin ma intereseaza ce se va intampla cu functionarul public daca va fi condamnat sau nu . Cui trebuie sa ma adresez ? Cine este competent sa anuleze aceste acte ? Pana cand sau cand pot solicita anularea acestor acte ?
Va multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii pentru inceperea urmaririi penale in rem gaby83 gaby83 Cine emite ordonanta de urmarire penala in rem si care sint conditiile? Trebuie comunicata si invinuitului? (vezi toată discuția)
Plangere impotriva ordonantei de clasare/penal georgem80 georgem80 Buna seara, Cu speranta ca voi putea fi ajutat, ingadui sa adresez si sa prezint umatoarea situatie de fapt. In 12 August .2016 a fost inregistrat la ... (vezi toată discuția)
Fals in inscrisuri sub semnatura privata Marius Nou Marius Nou In urma unei plangeri facute de mine la Politie, cum ca anumite presoane mi-au furat identitatea si au folosit-o in diverse scopuri, Parchetul de pe langa ... (vezi toată discuția)