avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1021 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Sentinta online
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Sentinta online

Buna ziua, as avea si eu o intrebare, daca ma poate ajuta cineva. Am avut un proces la Judecatoria Baia Mare si acuma s-a terminat. Astazi s-a dat sentinta. As vrea sa stiu daca pot intra pe ceva site sa o vad, sau trebuie sa merg personal la registratura. Daca ma poate ajuta cineva, va rog sa raspunda. Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciobanu , Avocat 23:05, 21 Mai 2009

In cateva zile puteti vedea solutia pe
www.just.ro (Portalul instantelor de judecata).
[ link extern ] /
Sa aveti la indemana numarul de dosar si accesati [ link extern ] .
[ link extern ]
aceasta este site-ul judecatoriei Baia Mare....scrieti in partea de sus in casuta din dreptul Numar - numaril dosarului dumneavoastra si apoi Cauta.
nu gasesc nicaieri.#-o Poate nu m-am exprimat eu bine. Procesul s-a desfasurat la judecatoria Tg. Lapus. La Judecatoria Baia Mare am avut acuma recurs. Unde trebuie sa caut sentinta.
Cred ca recursul a fost la Tribunalul Maramures si nu la Judecatoria Baia Mare, asa este?
incercati aici.....[ link extern ]

Alte discuții în legătură

Noul portal al instantelor - numar de dosar hidalgo hidalgo Buna ziua, Sunt in cautarea unui dosar care se gaseste la Tribunalul Baia Mare nr\"273/P/2010 pe noul portal al instantelor, dar imposibil de a-i da de urma ... (vezi toată discuția)
Curtea de apel cluj admite recurs dgfp maramures, ce-i de facut gabi_bm gabi_bm Buna Am inmatriculat o masina in 2009 platind taxa de prima inmatriculare(mediu), in 2013 am contactat un avocat in vederea recuperarii taxei. La ... (vezi toată discuția)
Apel sentinta divort  Loredana Puscasu Loredana Puscasu Sentinta de divort a fost apelata de fostul sot la judecatorie, instanta a declinat competenta in favoarea tribunalului. A trecut aproape o luna si nu am ... (vezi toată discuția)