Am si eu o mare dilema... In cadrul inceputului profesiei mele, este necesar sa imi fie supervizata activitatea profesionala de un psiholog cu o treapta de specializare mai mare decat a mea. Pentru asta, am incheiat un contract de supervizare profesionala in care s-a stabilit un anumit onorariu pe care sa-l perceapa psihologul supervizor. In momentul de fata acel contract a expirat, ambele parti suntem de acord sa-l prelungim deoarece suntem fortuite de o situatie exceptionala sa facem acest lucru, iar supervizorul meu, observand situatia de fata, a decis sa ma ajute si sa ma supervizeze gratis. Asta inseamna ca in actul aditional pe care dorim sa-l incheiem, la onorariu sa trecem suma ,,zero". Este posibil sa facem acest lucru? Multumesc anticipat!
din cate cunosc, in legislatia specifica profesiei dvs nu exista vreo prevedere expresa in acest sens, respectiv ca supervizarea e obligatoriu a fi remunerata, astfel incat nu vad nici o problema in acest sens. Prin acordul partilor exprimat prin act aditional ati decis in acest fel.
pentru mai multa siguranta insa, dat fiind ora prea tarzie ca sa mai verific eu legislatia dvs de pe site-ul Colegiului Psihologilor, va recomand sa reverificati legislatia aplicabila, inclusiv daca exista vreo sanctiune aplicabila, desi, dupa cum spuneam anterior, nu cred ca exista.