avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Supervizare profesionala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Supervizare profesionala

Am si eu o mare dilema... In cadrul inceputului profesiei mele, este necesar sa imi fie supervizata activitatea profesionala de un psiholog cu o treapta de specializare mai mare decat a mea. Pentru asta, am incheiat un contract de supervizare profesionala in care s-a stabilit un anumit onorariu pe care sa-l perceapa psihologul supervizor. In momentul de fata acel contract a expirat, ambele parti suntem de acord sa-l prelungim deoarece suntem fortuite de o situatie exceptionala sa facem acest lucru, iar supervizorul meu, observand situatia de fata, a decis sa ma ajute si sa ma supervizeze gratis. Asta inseamna ca in actul aditional pe care dorim sa-l incheiem, la onorariu sa trecem suma ,,zero". Este posibil sa facem acest lucru? Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: PsihologSaracescuMonica , utilizator 16:49, 21 Septembrie 2014
buna seara,

din cate cunosc, in legislatia specifica profesiei dvs nu exista vreo prevedere expresa in acest sens, respectiv ca supervizarea e obligatoriu a fi remunerata, astfel incat nu vad nici o problema in acest sens. Prin acordul partilor exprimat prin act aditional ati decis in acest fel.

pentru mai multa siguranta insa, dat fiind ora prea tarzie ca sa mai verific eu legislatia dvs de pe site-ul Colegiului Psihologilor, va recomand sa reverificati legislatia aplicabila, inclusiv daca exista vreo sanctiune aplicabila, desi, dupa cum spuneam anterior, nu cred ca exista.

seara buna!
Ultima modificare: Miercuri, 17 Septembrie 2014
Maria Munteanu, Avocat
Multumesc frumos pentru sprijin!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot infiinta un pfa si apoi sa-i suspend activitatea ? dan_mihutiu dan_mihutiu Sotia mea tocmai s-a inscris in Colegiul Psihologilor din Romania. Nu poti profesa in domeniu daca nu esti inscris in colegiu. Problema este ca deocamdata nu ... (vezi toată discuția)
Deschidere cabinet psihologic cristina_flmn cristina_flmn Dupa indelungate cercetari si discutii cu diferite persoane mi-am permis sa vin catre dumneavoastra cu cateva intrebari intrucat informatiile gasite pe ... (vezi toată discuția)
Despre dreptul muncii - rectificare treapta de specializare crisalev crisalev Buna seara, lucrez la o clinica de stat din 2001 cu carte de munca. Constat cu stupoare de curind ca persoanele de la personal nu au operat in cartea de ... (vezi toată discuția)