avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... revenire in campul muncii din CM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

revenire in campul muncii din CM

Am avut concediu medical pina la data de 31 august 2014, urmand ca pe data de 01 septembrie sa reincep activitatea. Conducerea societatii m-a anuntat telefonic faptul ca trebuie sa gasesc alt loc demunca dupa terminarea concediului medical. Pentru a reveni la munca este nevoie sa depun o cerere catre societate, si care e timpul legal de depunere a acesteia? Exista o alta solutie de areveni la locul de munca? Ce se va intampla si ce trebuie sa fac in cazul in care nu sunt reprimit la munca ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:19, 17 Septembrie 2014
Nu este nevoie sa depuneti o cerere la revenirea din concediu medical.

Cand vi se termina concediul medical va prezentati la locul de munca.

În cazul în care angajatorul refuză să-l primească la lucru pe salariat, fără să fi dispus concedierea acestuia, salariatul se poate adresa instanţei solicitând direct reintegrarea în funcţie şi plata de despăgubiri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mă numesc neagu stela doresc sa va adresez o între .eu am lucrat ... Neagustella Neagustella Mă numesc Neagu Stela doresc sa va adresez o între .eu am lucrat pină in data de 22.07.2020 m-am internat pe 23.07.2020 și m-am operat de fier am luat ... (vezi toată discuția)
Decizie tribunal ameliagagriela ameliagagriela Buna ziua! In ianuarie 2014 am dat in judecata angajatorul pentru ca m-a dat afara ilegal si ma anunta dupa 3 ani de la luarea deciziei, timp in care eu am ... (vezi toată discuția)
Reintorcerea din concediul de maternitate ileanagyurka ileanagyurka Buna ziua am citit subiectele de pe forum legate de reintoarcerea din concediul de maternitate,dar tot nu sunt lamurita daca exista o lege prin care ... (vezi toată discuția)