Mă numesc Neagu Stela doresc sa va adresez o între .eu am lucrat pină in data de 22.07.2020 m-am internat pe 23.07.2020 și m-am operat de fier am luat medica pină 12.08.2020 de la spital după care la chirurgie pină pe 31 am fost la medicina interna și mi-a dat de pe 1.09 -30.09 intretimp am anunțat patronul și a zis că el angajează pe altcineva că nu poate să îmi țină locul pe 11.09.2020 m-am dus sa îmi iau salariu și mia zis sa semnez o cerere că cu data de 1.10.2020 îmi va desface contractul de munca doresc să știu dacă se poate vă mulțumesc aștept răspunsul
În cazul în care angajatorul refuză să-l primească la lucru pe salariat, fără să fi dispus concedierea acestuia, salariatul se poate adresa instanţei solicitând direct reintegrarea în funcţie şi plata de despăgubiri. (Ion Traian Ştefănescu, Tratat de dreptul muncii, vol. I, Editura Lumina Lex, Bucureşti, 2003, p. 573).
Puteti sa le solicitati in scris sa va comunice care este motivul pentru care nu va mai primeste la locul de munca si temeiul legal al acestei decizii.