avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis suspendat -cumul de puncte
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis suspendat -cumul de puncte

In cursul zilei de azi am primit la domiciliu o instiintare ca am acumulat 16 puncte de penalizare si ca trebuie sa ma prezint in termen de 5 zile la Politia Satu Mare, instiintarea a fost inmanata mamei mele fiindca in acest moment eu sunt plecat la Brasov. Saptamana trecuta am facut o contestatie la o amenda radar la care erau atribuite 6 puncte de penalizare , data procesului fiind stabilita pe 16 iunie.
Intrebarea mea este : aceste 6 puncte raman valabile sau se anuleaza pana la pronuntarea sentintei? caz in care as ramane cu 10 puncte.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 00:43, 22 Mai 2009
avocat.apostol a scris:

Intr-adevar, la acea data nu aveati nevoie insa acum ca a intervenit aceasta problema, trebuie sa scoateti certificat de grefa. il puteti solicita in orice etapa procesuala in care va aflati.


Va trebuie in mod clar certificat de grefa pentru a suspenda aplicarea masurii luate politie
Daca nu aveti timpul socialmente necesar pentru a va sustine cauza,dar si pentru o abordare profesionista a problemei,apelati la serviciile unui avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire suspendare drept de conducere fara comunicare initiala MaximvsTM MaximvsTM Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Vineri 22 Iunie2012, am gasit lipita pe usa apartamentului o informare de la Inspectoratul de Politie, ... (vezi toată discuția)
Dovada de circulatie ContSters40598 ContSters40598 :coffee:Cat timp pot circula cu o dovada in cazul in care mi-a fost retinut permisul de conducere? Mentionez ca am contestat p-v de contraventie(am avut deja ... (vezi toată discuția)
Trecere la nivel cu cale ferata mariorica mariorica Buna ziua, Am avut permisul retinut pe 3 luni si amenda de 540 ron pe motiv ca nu am acordat prioritate la trecere la nivel cu calea ferata, nu am semnat ... (vezi toată discuția)