avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna seara.Am o problema cu bancile,poveste lunga.Pe scurt, am avut o poprire pe salariu (care, de altfel nu cred ca s-a anulat, insa eu acum sunt in concediu crestere copil si nu mai au cum sa imi opreasca bani), si mi-au luat si autoturismul, care este, bineinteles pe numele meu.
La acest credit atat eu, cat so sotul figuram in acte ca debitor si codebitor.Lesne de inteles ca nu putem avea nimic pe numele nostru.
Insa.Avem o problema de rezolvat in familie, iar aici unde stam, trebuie sa facem neaparat actele la casa pe numele nostru.NU AL ALTCUIVA DIN FAMILIE,nu avem cui.Avem o fetita de 1 an.
Intrebare:cum putem face CV fara ca banca sa ne execute silit si casa?Adica-se poate face cumva sa figureze fetita in acte?Sau vreo clauza-ceva, astfel incat sa nu putem fi executati silit de catre banca pentru imobil?
Va rog, am nevoie urgent de o lamurire.
Va multumesc!

P.S.:Apropo, ei mi-au ridicat masina din fata casei acum o luna jumate-fara instiintare,fara chei,fara acte, cu tot ce aveam in ea;nu m-au contactat pentru a le da actele si cheile; cat timp o tin in sechestru pana sa o vanda?o pot recupera in vreun fel?Precizez ca nu am banii pe care ii pretind ei pentru a o putea recupera.:((
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 05:49, 19 Septembrie 2014
A cui e casa in momentul asta ?
masina se va vinde la licitatie.

Casa este pe numele cumnatei mele, sora sotului meu.Soacra mea ne-a facut CV, dar cum noi avem probleme cu bancile, am trecut totul pe numele ei.Acum, trebuie sa facem actele pe numele nostru, partea care ni se cuvine.Si nu stiu ce solutie sa gasesc.
Ultima modificare: Joi, 18 Septembrie 2014
alexa1305, utilizator
Sa ii doneze copilului direct. Puteati sa faceti asta direct de la soacra dupa ce s-a nascut copilasul, desigur.
Donatia nu este atacabila?? Vrem un act care sa nu fie atacabil.
De catre cine doamna sa fie atacabil ? sora e casatorita, are copii ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donatia smart28 smart28 Buna, Va rog frumos sa ma lamuriti in legatura cu o informatia. Sunt casatorit , am un autoturism trecut pe numele meu si as vrea sa fac un act de donatie, ... (vezi toată discuția)
Urmari executare silita alexa1305 alexa1305 Buna seara.Am un credit destul de maricel la o banca greceasca...povestea este lunga:intarzieri,neplata la timp,etc, din cauza problemelor financiare.Mi-au pus ... (vezi toată discuția)
Executare silita pentru doua credite neplatite alexa1305 alexa1305 Am contractate 2 credite de nevoi personale fara garantii la 2 banci diferite.De-a lungul timpului, au intervenit probleme si nu am mai avut posibilitatea ... (vezi toată discuția)