avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... reevaluare pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

reevaluare pensie

Dores sa aflu pt reevaluarea pensiei unei batrane de 90 de ani ce acte sunt necesare si la ce institutie trebuie trimise. Care ar fi procedura ce trebuie urmata?
( Ea sustine ca nu a fost incadrata correct si nu s-a tinut cont de anumite sporuri acordate pt conditii grele de munca - Baza de tratament Mangalia). Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 12:27, 17 Septembrie 2014
Daca aveti documente noi de depus la dosar(adeverinte),depuneti o cerere de recalculare, impreuna cu un cupon de pensie.
Daca nu aveti documente noi,depuneti o cerere de revizuire,impreuna cu un cupon de pensie,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalcularea pensiei si adaugarea acordului global Gianduja Gianduja As dori sa aflu care sunt pasii urmatori pentru ca pensia sa fie majorata prin adaugarea calculului acordului global? Am dus la casa de pensii documentele ... (vezi toată discuția)
Marire pensie prin depunere adeverinta cu sporuri de munca in conditii deosebite Moldovan Dorina Moldovan Dorina Buna ziua, In data de 06 martie 2013 am depus actele pentru dosarul de pensie. In data de 08 martie am depus in completare Adeverinta cu sporurile de munca ... (vezi toată discuția)
Sporuri la pensia de drept dorel13 dorel13 Am fost in pensie partial anticipata si pe ultimul cupon de pensie am 1149 lei drepturi. Incepand cu 1 iulie am iesit la pensie de drept si am pensia de 1179 ... (vezi toată discuția)