avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am 26 de ani si ea 16
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am 26 de ani si ea 16

Ne cunoastem de aproape 1 an . intre timp familiile noastre sau cunoscut .. totul bine . la un momentdat familia ei ma intrebat ce varsta am , sub influenta de a nu o pierde pe fata , iam minit pe parinti ei spunandule ca am 21 ... totul bine . sarbaori petrecute in familie.. de curand incep sa se auda vorbe .sa ne intalnim cu prieteni cunoscuti care ne cunosc varsta la amandoi.. intrebarea mea este . !!! ?? parinti ei stiu ca ea inca mai ese virgina. in toate aceasta perioada a existat o dragoste enorma intre mine si fata . totul frumos placu mesaje de dragose da. unde cum . cand . !!!
1. daca parinti ei afla ca a intretinu realtii sexuale cu mine . ce mi se poate intampla ???
nu cred intro plangere a ficei sale .poate oobligata ...dar am dovezi scrise mesaje .sms . facebook ca a fost de bunavoie.. !!! acum fortata de parinti poate declara ca nu . sau ale prostii. !!!
Astept raspunsul dumneavoastra ...
Cel mai recent răspuns: davidph , utilizator 16:51, 17 Septembrie 2014
Este riscant sa incepeti o relatie prin comunicarea de date reale ,neadevaruri care o data si o data va pot cauza neplaceri
Care este varsta reala a prietenei dv ?

16 ani.
Nu cred că veți putea întâmpina probleme din punct de vedere al legii penale.Vârsta fetei îi permitea să decidă cu privire la viața sa sexuală.Dacă nu a existat constrângere din partea dvs. și, având și dovezi în acest sens, nu pot exista probelme , orice ar decalra fata, la presiunea părinților.
Faptul că ați mințit în privința vârstei dvs. este posibil să-i înfurie pe părinții fetei. Ei v-au primit în casa lor și v-au tratat foarte frumos.Măcar găsiți un moment potrivit și mărturisiți-le adevărul, până nu vor afla din alte surse. Trebuie să reparați această greșeală și, ulterior, să sperați că totul va fi bine.
un proncentual de acceptare mea in familia ei ? o metoda de a recunoaste varsta mea ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Santaj si corupere de minori eligirl1995 eligirl1995 Buna ziua, am fost indirect martora a unor evenimente foarte dificile in viata unui prieten. El major a intalnit o minora de 14 ani, care in cele din urma a ... (vezi toată discuția)
Relatii intre o minora (13 ani) si un baiat (16 ani) - ce urmari poate avea in caz de esec? Cristia10 Cristia10 As dori un sfat in urmatoarea situatie (a unor cunostinte): Fata (virgina) - 13 ani a intretinut relatii sexuale cu un baiat de aprox 16 ani (neimpliniti) in ... (vezi toată discuția)
Act sexual cu un minor!!!!!?? rex23 rex23 Buna tuturor. Vreau sa va pun o intrebare. Desi pe unde am citit nu-mi da motive de teama, dar totusi vreau sa fiu sigur. Am o relatie cu o fata care in ... (vezi toată discuția)