avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 295 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Inregistrare domeniu .ro la OSIM se poate ?!
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Inregistrare domeniu .ro la OSIM se poate ?!

Buna seara, as avea nevoie de o informatie cu privire la protejarea unui domeniu .ro prin inregistrarea la OSIM, insa nu cunosc ceva. Voi da un exemplu de domeniu trezirea-la-realitate.ro, iar numele pe pagina sa ar fi "Trezirea la Realitatea a Romanilor" (font alb-negru).

Cum procedez la inregistreaza unei astfel de marci la OSIM, atunci cand completez formularul si cat m-ar costa aceasta inregistrare ?

Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Claudia Jelea , Avocat 15:02, 17 Septembrie 2014
Numele de domeniu nu se protejeaza prin inregistrare la OSIM. Daca vreti, puteti incerca sa inregistrati la OSIM marca Trezirea la realitate (adica denumirea continuta de numele de domeniu).

Aspecte privind procedura de inregistrare si taxele OSIM, puteti gasi pe site-ul [ link extern ]

De asemenea, puteti consulta un avocat sau un consilier in domeniul marcilor care sa va ajute cu toata procedura de inregistrare (inclusiv selectarea claselor Nisa).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare marci osim ovidiu1113 ovidiu1113 Buna ziua Vreau sa fac o revista locala distribuita gratuit(Publicitate) Intrebarea este daca numele revistei este \\"aaaaa\\" si numele firmei este ... (vezi toată discuția)
Inregistrare marca la osim szaszati szaszati Salut tuturor! Va adresez cu o probelma destul disperata, macar din punctul meu de vedere. Povestea incepe in 2009, luna septembrie. Atunci am infiintat un ... (vezi toată discuția)
Marca inregistrata !!! kisscash kisscash Buna ziua, Cine-si poate da cu parerea in urmatoarea speta : 1. In luna ianuarie 2010 am cumparat un domeniu de Internet pe viatza (ex: www.exemplu.ro). 2. ... (vezi toată discuția)