avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1062 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... TRANZACTIE NETERMINATA
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

TRANZACTIE NETERMINATA

Tatal meu impreuna cu fratii lui au incheiat o tranzactie prin care in schimbul unei suprafete de tere pe care o terta persoana se obliga sa o vinda si sa cunstruiasca o alee pietruita , acestia renunta la un drum de servitute . Intre timp acestia trei au decedat . Eu am cumparat de la mostenitorul unuia dintre ei cota lui indiviza pe care este trecuta si acea parcela de teren dar : NU exista act de vinzare cumparare pnetrui teren , ci NUMAI o promisiune de vinzare in care este mentionat ca ulterior se va incheia actul final . Acolo se mentioneaza ca acea tranzactie NU constituie act de transfer de proprietate . Eu nu vreau acel teren ci drumul de servitute . Daca acel act ne ste act de vinzare cumparare , pot folosi vechiul drum de servitute ?

Alte discuții în legătură

Revenire la situatia anterioara posibila ? rona1958 rona1958 EXPLICATIE : In urma unei tranzactii in care este specificat faptul ca nu are calitatea de transfet de proprietate , adica ulterior acestei tranzactii - ... (vezi toată discuția)
Vanzare cota parte indiviza dintr-un drum de servitute Claus01 Claus01 Am cumparat acum 2 ani o parcela de pamant si cota parte din drumul de servitute ce deserveste loturile din care face parte si al meu. Mentionez ca in ... (vezi toată discuția)
Drept de servitute de trecere zcsutak zcsutak Buna ziua, Vreau sa cumpar o parcela dintr-un teren dezmembrat in 25 de parcele construibile, drumuri pe doua laturi opuse si un drum interior care imparte ... (vezi toată discuția)