avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil si venituri de pe online
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil si venituri de pe online

Buna ziua,

In prezent iau indemnizatia de crestere copil si as dori sa stiu in cazul in care particip la sondaje online platite daca se considera venituri si pot pierde indemnizatia.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:28, 17 Septembrie 2014
Sondajele platite = venituri. Ce altceva ar putea fi ?
1. Conform actualelor reglementari legal vi se va suspenda plata indemnizatiei pentru CCC daca obtineti venituri impozabile din orice activitate.

2. Dar sa asteptam sa se publice legea de modificare a OUG 111/2010 unde exista si posibilitatea obtinerii de venituri in timpul CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociat unic si administrator la srl, fara carte de munca, poate beneficia de indemnizatia de crestere a copilului? buzdu_andra buzdu_andra Buna ziua. Sunt asociat unic si administrator al unui srl, nu am carte de munca, iar firma nu a mai avut de ceva timp(1 an) activitate sau profit (deci exclus ... (vezi toată discuția)
Contract de munca in timpul cic-ului lauraoradea lauraoradea buna ziua, va rog sa ma ajutati cu co problema ma aflu in concediu ingrijire copil pana la 2 ani. acesta se termina in iunie 2015, dar as vrea sa ma intorc ... (vezi toată discuția)
E o greseala sa vrei sa muncesti? marrius_danny marrius_danny sotia a nascut si neavand servici inainte de nastere am decis sa imi iau eu concediu de crestere a copilului.am stat 3 luni acasa dar am vazut k ne descurcam ... (vezi toată discuția)