avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 376 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... promovare temporara in functie publica de conducere
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

promovare temporara in functie publica de conducere

care este perioada pentru care un functionar public de executie poate fi promovat temporar pe o functie publica de conducere, in decursul unui an calendaristic, avand urmatoarea situatie
institutia a promovat temporar un functionar in perioada martie-septembrie 2014
pana la expirarea promovarii temporare nu a organizat concurs pentru ocuparea postului vacant
intrebarea - poate fi prelungita perioada de 6 luni cu inca 3 luni adica septembrie -decembrie 2014?
Cel mai recent răspuns: puru geta , utilizator 15:22, 17 Septembrie 2014
Trebuie avizul ANFP de prelungire cu 3 luni a exercitarii cu caracter temporar.Daca faceti dovada ca s-a scos postul la concurs si nu s-a ocupat(art. 92 alin. (2) si (3) din Legea 188/1999) va prelungi perioada, daca nu s-au facut demersurile de organizare a concursului nu se mai poate prelungi pentru inca 3 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul unei persoane care exercita cu caracter temporar o functie publica de conducere viorina67 viorina67 Un functionar public din cadrul unei Primarii municipale ,inspector as. 1 care pana in dec .2011 a avut salariul de incadrare 976 lei, a dat examen pentru ... (vezi toată discuția)
Suspendare secretar comuna? dan18dana18 dan18dana18 o alta problema stringenta...secretarul unei comunei este suspendat pe perioada nedeterminata si locul este declarat temporar vacant si evident ocupat cu aviz ... (vezi toată discuția)
Secretar comuna cosminic cosminic in cazul in care la concursul ptr ocuparea functiei de secretar cumuna niciun cuncurent nu a fost admis cand se va mai scoate postul la concurs si de catre ... (vezi toată discuția)