avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Schimbare nume I.I. in urma casatoriei
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Schimbare nume I.I. in urma casatoriei

Buna ziua. M-am uitat in forum , dar nu am gasit raspunsul meu.
Am infiintat o intreprindere individuala in 2013, iar acum in 2014 m-am casatorit si mi-am schimbat numele de familie. Este necesar sa schimb si denumirea intreprinderii? Ma gandesc ca asta o sa ma afecteze la indemnizatia de crestere copil, deoarece sunt insarcinata. Oricum, din cate m-am informat, intreprinderea trebuie suspendata dupa ce nasc, ca sa iau indemnizatia. Insa problema este acum, ca trebuie sa-mi schimb si actul de identitate si ce fac cu firma?
Daca trebuie sa schimb denumirea pana la urma, exista o continuitate in contabilitate? (partida simpla). Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Adyonela , utilizator 16:01, 17 Septembrie 2014
Da, mergeti la registrul comertului cu o copie si cu originalul certificatului de casatorie si buletinul cu noul nume.
Multumesc pentru raspuns. Asta ar insemna o continuitate a contabilitatii? (in program schimb denumirea firmei) si o continuitate a activitatii? (asta pentru indemnizatie de crestere copil, ca trebuie sa am ultimele 12 luni lucrate).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intreprindere individuala. adella1604 adella1604 buna ziua, M a poate ajuta si pe mine cineva va rog vreau sa deschid o intreprindere individuala imi puteti spune de ce acte am nevoie si care sunt ... (vezi toată discuția)
Intreprinderea individuala poate fi transformata srl? animis animis Ca rog daca ma ajutati cu raspunsul la urmatoarea problema: O Intreprindere Individuala de poate transforma in SRL?? Din punct de vedere juridic ce pasi ... (vezi toată discuția)
Transformare pfa in intreprindere individuala magda.vladoi magda.vladoi am si eu o intrebare. tatal meu are un magazin si functioneaza ca persoana fizica. am inteles ca din cauza unei ordonante din 2008 trebuie sa opteze, pana in ... (vezi toată discuția)