Buna ziua. M-am uitat in forum , dar nu am gasit raspunsul meu.
Am infiintat o intreprindere individuala in 2013, iar acum in 2014 m-am casatorit si mi-am schimbat numele de familie. Este necesar sa schimb si denumirea intreprinderii? Ma gandesc ca asta o sa ma afecteze la indemnizatia de crestere copil, deoarece sunt insarcinata. Oricum, din cate m-am informat, intreprinderea trebuie suspendata dupa ce nasc, ca sa iau indemnizatia. Insa problema este acum, ca trebuie sa-mi schimb si actul de identitate si ce fac cu firma?
Daca trebuie sa schimb denumirea pana la urma, exista o continuitate in contabilitate? (partida simpla). Multumesc.
Multumesc pentru raspuns. Asta ar insemna o continuitate a contabilitatii? (in program schimb denumirea firmei) si o continuitate a activitatii? (asta pentru indemnizatie de crestere copil, ca trebuie sa am ultimele 12 luni lucrate).
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.