Buna!
In prezent sunt in divort dar am o situatie mai speciala prin faptul ca am o fetita de 8 luni.In primul rand am o problema cu locuita.Cand m-am casatorit cu sotul meu el avea o garsoniera pe numele mamei lui, pe care am vandut-o dupa casatorie si am folosit bani in cumpararea unui apartament.Mentionez ca am facut imprumut la banca pentru diferent si pentru contravaloarea garsonierei nu exista nici un act, ei ne-au fost dati de soacra mea.Acum, ea, soacra mea vrea sa isi recastige aceea suma de bani care a fost luata dupa vanzarea garsonierei.As vrea sa stiu ce se poate intampla.Daca poate sa isi rcupereze acesti bani desi ei au fost un cadou pentru tanarul cuplu?Aceasta este prima mea intrebare.
Iar cea de-a doua problema este urmatoarea:Sotul meu a pasarit domiciliul de mai bine de o luna si a intentat proces de divort pentru ca are o relatie cu o alta femeie.Relatie pe care bineintele o neaga si eu nu pot sa o demonstrez.Au fost la un moment dat niste nesaje pe care intre timp a facut in asa el de le-a sters.Nu asta ar fi problema, dar acum isi doreste foarte multe vizite la fetita noastra, respectiv sa o ia in fiecare week-end, 1 luna vara, 2 saptamani iarna si de ziua ei de nastere 3 ore.Poate castiga atata de mult avand in vedere ca pana acum nu a dorit-o si nu m-a ajutat deloc cu ea?Oface doar la ambitie pentru ca stie ca ma doare, mai mult ma tot ameninta ca o sa ma poarte prin tribunal viata intreaga..Mai mult copilul are in prezent 8 luni si nu poate fi mutat dintr-o casa in alta, are ore de masa care trebuiesc
respectate, in plus ea nu sta cu nemeni mai mult de o ora , pentru ca este obienuita cu mine.Astept raspunsurile dumneavoastra.Multumesc anticipat!
Parerea mea este ca trebuie sa va angajati avocat.
Degeaba va spunem noi ceva daca instanta decide altceva.Depinde de probatoriul administrat in cauza.
Este recomandabil sa discutati cu avocatul pe care il veti angaja intrucat nimic nu este batut in cuie in cazul dvs.
nu va mai amagiti singura incercand singura ! aveti nevoie de avocat ! situatia dumneavoastra are prea multe detalii care trebuie cunoscute pentru a putea solutiona corect cauza, deci ascultati sfatul pe care vi-l dam.
succes