avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 754 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Cine plateste taxele inlocuire contor
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Cine plateste taxele inlocuire contor

Buna ziua,
Zilele trecute cei de la Enel au venit sa faca niste verificari la contor.
Au ridicat vechiul contor si au montat unul nou.
Acum eu sunt pusa sa platesc taxe de expertiza, verificare si inlocuire.
Cine trebuie sa plateasca aceste taxe avand in vedere ca nu eu sunt cel care a solicitat inlocuirea.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters256771 , utilizator 11:13, 18 Septembrie 2014
V-au informat despre aceste taxe inainte de a incepe lucrarea?

Cine i-a chemat? De ce au efectuat inlocuirea?
Nu nu am fost informata de aceste cheltuieli. Au venit ne chemati,cica fac verificari de contor prin sondaj printre consumatori. Au constatat ca nu inregistreaza corect consumul.
Ultima modificare: Miercuri, 17 Septembrie 2014
acidor67, utilizator
De cand era contorul vechi? Stiu ca exista o perioada in care se inlocuieste gratuit --- ceva gen : odata la 10 ani.

Daca nu ma insel contorul este al lor nu al dvs. altfel ar fi trebuit sa il lase pe cel vechi la dvs.
Verificati in contractul cu ENEL-ul ce prevederi exista in acest sens.

Daca nu ati fost informata imprealabil consider ca puteti sa va adresati si protectiei consumatorului. Unul din drepturile consumatorului este sa fie corect informat asupra serviciilor care i se presteaza.

Ultima modificare: Joi, 18 Septembrie 2014
ContSters256771, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt pus sa platesc eroarea unui contor enel lucianDanutz lucianDanutz zilele acestea au venit 2 domni de la ENEL pentru a verifica contuarul electric.Acestia au ajuns la concluzia ca acesta inregistreaza mai putin decat consum.Au ... (vezi toată discuția)
Situatie penibila si plata unor facturi "umflate" la enel gabi_marius00 gabi_marius00 Buna ziua, Am o problema care probabil s-au mai confruntat si alti oameni in relatiile cu furnizorul de energie ENEL. Am construit o casa in loc. Bolintin ... (vezi toată discuția)
Mutarea contorului de pe casa veche pe cea nou construita dome dome Am si eu o intrebare.Are cineva idee cat costa sa muti contorul de pe casa veche pe cea nou construita?(din casa veche a mai ramas doar o camera, nu a fost ... (vezi toată discuția)