avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... hotarare judecatoreasca privind actiune in pretentii
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

hotarare judecatoreasca privind actiune in pretentii

Buna ziua,
O hotarare judecatoreasca privind o actiune in pretentii pana unde poate fi atacata
pentru a ramane definitiva ?
Pun aceasta intrebare deoarece o asemenea actiune in pretentii, a fost finalizata la instanta de fond, hotararea instantei de fond a fost atacata cu apel, s-a judecat, iar decizia instantei de apel(tribunalului) s-a dat definitiva, nu scrie irevocabila sau cu vreun drept de recurs. Aceasta decizie este finala ?
Cel mai recent răspuns: paulmihail , utilizator 22:16, 17 Septembrie 2014
Cand a fost introdusa actiunea ?
actiunea a fost introdusa in luna mai 2013, instant de fond s-a pronuntat in februarie 2014, iar instant de apel in luna septembrie 2014

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este calea de atac împotriva unei hotãrâri pronunþate într-un litigiu de muncã? rosiorilor rosiorilor Intr-un litigiu de munca privind contestatie la o decizie de concediere care a fost intridusa la tribunal, hotarirea tribunalului este supusa apelului sau ... (vezi toată discuția)
Hotarare definitiva divort ContSters291729 ContSters291729 buna ziua, am primit hotararea de divort. doresc sa fac recurs la un capat de cerere - cel privind exercitarea autoritatii parintesti. daca nici sotul nu ... (vezi toată discuția)
Ordonanþã preºedinþialã romeoiasi romeoiasi Am depus la data de 20 decembrie cerere de ordonanta presedentiala in baza articolului 403 cod procedura civila. Am depus aceasta deoarece instanta de fond ... (vezi toată discuția)