Buna Seara, va rog mult sa ma ajutati in urmatoarea problema.
Am castigat un proces decizie de concediere la Tribunal, unde mi s-a admis actiunea si s-a respins recursul paratei, castigand astfel reincadrarea pe functia detinuta anterior, obligarea paratei la plata salarii pe perioada concedierii pana la reintegrarea efectiva. Parata a facut recurs la Curtea de Apel, unde i s-a admis in totalitate recursul si atfel am pierdut toate drepturile castigate anterior in prima instanta.
Problema mea este urmatoarea : dupa ce am primit hotararea data de prima instanta - Tribunalul, compania m-a reintegrat in functia detinuta anterior si mi-au platit salariile cuvenite de la concediere pana la reintegrarea efectiva.
In acelasi timp, mi-au comunicat faptul ca postul pe care lucram va fi desfiintat, oferindu-mi varianta de a participa la o selectie pe un post inferior sau de a parasi unitatea in baza art. 65 cu plati compensatorii corespunzatoare anilor de vechime lucrati la ei.
De fapt m-au inselat pentru ca in locul postului desfiintat, au infiintat un post similar cu aceleasi atributii, fiind pregatit pt. persoana care a fost numita in locul meu in perioada concedierii.
Fara sa stiu toate acestea am acceptat concedierea in baza art. 65 cu plati compensatorii.
La recurs la Curtea de apel, companiei i s-a admis recursul, in sensul ca au socitat respingerea capatului de reintegrare in munca si plata drepturilor salariale. Dar compania nu a specificat sumele respective.
Inteleg ca trebuie sa faca proces separat pentru recuperarea sumelor pe care le-am primit.
Va rog din suflet sa-mi spuneti daca se pot indrepta si asupra sumelor primite cu titlul de plati compensatorii, urmare a celei de-a doua decizii de concediere sau numai aupra sumelor primite si castigate in prima instanta : de la data concedierii pana la reintegrarea efectiva ??