avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Sentinta nefavorabila la Curtea de Apel
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Sentinta nefavorabila la Curtea de Apel

Buna Seara, va rog mult sa ma ajutati in urmatoarea problema.
Am castigat un proces decizie de concediere la Tribunal, unde mi s-a admis actiunea si s-a respins recursul paratei, castigand astfel reincadrarea pe functia detinuta anterior, obligarea paratei la plata salarii pe perioada concedierii pana la reintegrarea efectiva. Parata a facut recurs la Curtea de Apel, unde i s-a admis in totalitate recursul si atfel am pierdut toate drepturile castigate anterior in prima instanta.
Problema mea este urmatoarea : dupa ce am primit hotararea data de prima instanta - Tribunalul, compania m-a reintegrat in functia detinuta anterior si mi-au platit salariile cuvenite de la concediere pana la reintegrarea efectiva.
In acelasi timp, mi-au comunicat faptul ca postul pe care lucram va fi desfiintat, oferindu-mi varianta de a participa la o selectie pe un post inferior sau de a parasi unitatea in baza art. 65 cu plati compensatorii corespunzatoare anilor de vechime lucrati la ei.
De fapt m-au inselat pentru ca in locul postului desfiintat, au infiintat un post similar cu aceleasi atributii, fiind pregatit pt. persoana care a fost numita in locul meu in perioada concedierii.
Fara sa stiu toate acestea am acceptat concedierea in baza art. 65 cu plati compensatorii.

La recurs la Curtea de apel, companiei i s-a admis recursul, in sensul ca au socitat respingerea capatului de reintegrare in munca si plata drepturilor salariale. Dar compania nu a specificat sumele respective.

Inteleg ca trebuie sa faca proces separat pentru recuperarea sumelor pe care le-am primit.

Va rog din suflet sa-mi spuneti daca se pot indrepta si asupra sumelor primite cu titlul de plati compensatorii, urmare a celei de-a doua decizii de concediere sau numai aupra sumelor primite si castigate in prima instanta : de la data concedierii pana la reintegrarea efectiva ??

Va rog mult , un raspuns. Multumesc anticipat.

Cel mai recent răspuns: tushu , utilizator 23:24, 18 Septembrie 2014
Buna seara, va rog frumos, ma poate lamuri cineva?
De ieri am postat, va rog mult...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces pentru recuperare datorii tushu tushu Buna Seara, va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema : Am avut un proces cu o banca la care am fost functionar 18 ani pe o decizie de concediere pe care am ... (vezi toată discuția)
Anularea deciziei de concediere tecu63 tecu63 In octombrie 2010 s a desfiintat locul de munca(de fapt o sectie din cadrul unui spital clinic de urgenta).La vremea respectiva conducerea ne a trimis cate o ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare conelia anghel conelia anghel Am o sentinta civila definitiva si irevocabila printr-o decizie a Curtii de Apel, intr-un litigiu de munca. Una din dispozitii este [b]reintegrarea in functia ... (vezi toată discuția)