avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Chemat ca intimat la curtea de apel
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Chemat ca intimat la curtea de apel

buna ziua

sunt din valcea. am facut o alegere gresita si am condus sub influenta alcoolului. Am intrat intr un copac. mi-i s-a suspendat permisu. am avut proces penal. alcoolemine in sange .1.90 - resepectiv 1.80 la suta. Sentinta procesului emisa la 25Iulie 2014 -- 8 luni de inchisoare cu suspendare si 2 ani si 8 luni perioada de proba si 5 milioane cheltuieli judiciare. acum 18 septembrie 2014 -- am primit o citatie de la Curtea de Apel Pitesti - (eu fiind judecat in valcea de unde sunt) ca pe data de 8 Octombrie 2014 sa ma prezint la Curtea de Apel Pitesti -- in calitate de Intimat. Imi puteti spune si mie cam ce s-a intamplat sau se intampla.
Va multumesc mult. adrian
Ultima modificare: Joi, 18 Septembrie 2014
dumutru_adrian, utilizator
Cel mai recent răspuns: dumutru_adrian , utilizator 15:11, 18 Septembrie 2014
ministerul public a depus apel impotriva sentintei de fond.
multumesc. si daca ma prezint imi trebuie neaparat avocat. ce se poate intampla daca ma prezint sau daca nu ma prezint.
acest apel al ministerului public a fost facut dupa 1 luna. in sentinta mea scria termen de apel 10 zile. Sau aceste 10 zile sunt doar pentru apel din partea mea.
multumesc
Ultima modificare: Joi, 18 Septembrie 2014
dumutru_adrian, utilizator
Se poate intampla orice, inclusiv sa primiti cu executare.
multumesc. am gresit imi asum fapta sunt vinovat. ultima intrebare. cum pot solutiona problema cel mai bine.
multumesc
Cred ca ar trebui sa va angajati un aparator, alte sfaturi nu am sa va dau raportat la stadiul dosarului si informatiile furnizate.

Alte discuții în legătură

Buna ziua , am primit sentinta pentru un dosar penal pentru conducere ... Cristianul00 Cristianul00 Buna ziua , Am primit sentinta pentru un dosar penal pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice cu o alcoolemie de 1.80 in sange si un accident ... (vezi toată discuția)
Condamnat la o ped.de 3 ani pentru furt- citatie in calitate de intimat/ce inseamna? robykriszti robykriszti buna va rog daca putetii sa ma ajutati am o condamnare de 3 ani ptr furt calificat prima abatere nu am mai avut alte antecedente in trecut am wxecutat 8 lunii ... (vezi toată discuția)
Noul cod, beneficiez de ceva ? SavaDan SavaDan Tip solutie: Soluţionare Solutia pe scurt: Admite recursul declarat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti împotriva sentinţei penale nr. 4923 ... (vezi toată discuția)