avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua , Am primit sentinta pentru un dosar penal ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua , Am primit sentinta pentru un dosar penal pentru conducere ...

Buna ziua ,

Am primit sentinta pentru un dosar penal pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice cu o alcoolemie de 1.80 in sange si un accident rutier fara nici o paguba ( doar masina persoanala ) 1 an si 6 luni de puscarie cu suspendare iar pe langa interzicerea conducerii de autovehiculele pentru acceasi perioada de 1 an si 6 luni .

Procesul a durat 2 ani pana la finalizare , iar acum am aflat ca pedeapsa incepe doar de la hotarare ... iar intrebarea mea este mai are rost sa fac apel ? prefer sa am un raspuns de aici . multumesc!
Buna ziua,
Apelul il faceti daca exista motive, nu daca "mai are rost"!

Motivele de apel se identifica de catre avocat, in hotararea primita de la instanta de fond.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere sub influenta bauturilor alcoolice Ene  Dragos Ene Dragos Se poate obtine dovada CU DREPT de circulatie de la parchet (cea de 30 de zile) cand sunt cercetat pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice.Am ... (vezi toată discuția)
Incredintat auto- persoana sub influenta alcoolului dreamhunter_ro dreamhunter_ro Buna ziua. Problema mea se prezinta astfel: Intr-o dimineata, dupa o noapte in care subsemnatul si doi cunoscuti am consumat impreuna bauturi alcoolice intr-un ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis de conducere cosmin_nasu cosmin_nasu am fost oprit de un echipaj al politiei rutiere in seara zilei de 26.10.2013 am fost testat cu apartul etilotest acesta indicand valoarea de 0,46 in aerul ... (vezi toată discuția)