avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Vanzare blocuri ANL
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Vanzare blocuri ANL

Buna ziua,
Locuiesc intr-un bloc ANL, care dupa spusele autoritatilor locale ar urma sa se vinda.
In ultima sedinta de Consiliu Local am aflat din presa locala ca s-a aprobat "documentatia cadastrala de apartamentare a imobilului". As dori sa stiu daca aceasta aprobare face parte din procedura de vinzare a apartamentelor ANL si cam citi pasi ar mai fi pina la vinzarea efectiva.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 21:26, 18 Septembrie 2014
Raspunsul cel mai avizat il obtineti de la cei care v-au intocmit contractul de inchiriere - practic departamentul specializat al primariei sau cons. local.

Totusi, mai asteptati si alte raspunsuri, poate de la un user care a trecut prin aceasta faza.
Eu zic ca cei in drept au sa de-a din trambita - ce si cum... Nu va faceti griji, dvs. aveti prioritate (adica o sa fiti primul intrebat) la optiunea de achizitionare, dar sa nu ezitati prea mult ca trece trenul si mai greu apare altul!
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine plateste racordarea la utilitati pt un anl nou construit? MCA2014 MCA2014 Buna ziua. Sa va spun povestea a 3 blocuri ANL respectiv a chiriasilor din ele. Dupa lungi asteptari, s-au repartizat 3 blocuri anl adica 42 apartamente. Sunt ... (vezi toată discuția)
Anulare contract vanzare-cumparare apartament anl. buna ziua! ... Kanis Kanis Anulare contract vanzare-cumparare apartament ANL. Buna ziua! Am cumparat in 2018 un ap,ANL cu 2 camere. In care am locuit initial cu chirie. Ieri am primit ... (vezi toată discuția)
Cumparare locuinta cu chirie de la anl ancasiia ancasiia Locuiesc intr-un apartament cu chirie de la ANL si am inteles ca dupa 5 ani se poate cumpara. Problema mea este urmataorea: dosarul de inchiriere a fost facut ... (vezi toată discuția)