avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită credit neachitat in franci
Discuție deschisă în Executare silită

credit neachitat in franci

am avut un credit de nevoi personale in 2008pe 10 ani in franci elvetieni pe care l-am platit pana in 2011 francul a crescut si nu am mai platit ratele.cei de la recuperari mau gasit in 2014 cu un imobil care a fost al parintilor mei dat cu contract de vanzare cu uzufruct viager.casa nu are cadastru facut si nici intabulare facute.in 30 mai -2014 au trimis o somatie in care scria ca am termen de 2 saptamani sa platesc suma de plata daca nu,vor proceda la vanzarea imobilului unde locuiesc.in somatie mai scria ca ,au transmis inscrierea unei somatii la centrul de transcriptiuni si inscriptiuni imobiliare.Pe 31 mai am fost la notar .sa vedem ce facem,notarul a facut o rezolutie in care spune ca nu mi-am indeplinit atributiile fata de ai mei.in 04-06-2014 aveam exrtrasul de funciara liber de sarcini.in 10-06 2014 mi s-a inscris somatia de plata pe care am primit instiintare in 21-07-2014 ca mi s-a inscris somatia acolo.Pe 19-06-2014 am semnat actele care sant perfect legale.cateva zile mai tarziu executorul a primit reactualizare de la primarie si nu au mai facut nici un demers.cei de la recuperari ma ameninta acum ca daca nu le dau toti banii ma vor da in judecata pe baza ca m-am sustras de la executare .cu ce ma puteti ajuta?ori ce sfat imi dati VA MULTUNESC
Ultima modificare: Joi, 18 Septembrie 2014
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:06, 19 Septembrie 2014
Va poate face plangere penala.

Art. 239

Abuzul de încredere prin fraudarea creditorilor

(1) Fapta debitorului de a înstrăina, ascunde, deteriora sau distruge, în tot sau în parte, valori ori bunuri din patrimoniul său ori de a invoca acte sau datorii fictive în scopul fraudării creditorilor se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă.

Nu prea inteleg ce a facut notarul , ce atributii aveati de indeplinit fata de parinti in afara de a-i lasa se se foloseasca de bun ? Parintii mai traiesc, nu ?
Din 2011 pana in 2014 ce s-a intamplat cu creditul, s-a inceput executarea in perioada asta ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Referitor la creditul in franci neachitat madalingisca madalingisca referitor la intrebarea pe care mi-ati puso parinti mei mei aveau uzufruct viager cu clauza de intretinere.notarul a facut o rezolutiune in care spune ca nu ... (vezi toată discuția)
Credit auto amy_miha_ela amy_miha_ela Buna ziua, am achizitionat o masina prin credit auto in anul 2007, am achitat ratele lunar pana in 2011 . Rata era in franci elvetieni si nu ne-am mai putut ... (vezi toată discuția)
Carte funciara si cadastru apartament cumparat in 1991 DoamnaIlenus DoamnaIlenus Buna ziua, In anul 1991, parintii mei au cumparat un apartament de la ICRAL. Anul acesta, dorind sa-l vanda, au inceput demersurile pentru a face cadastrul. ... (vezi toată discuția)