avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Referitor la creditul in franci neachitat
Discuție deschisă în Executare silită

Referitor la creditul in franci neachitat

referitor la intrebarea pe care mi-ati puso parinti mei mei aveau uzufruct viager cu clauza de intretinere.notarul a facut o rezolutiune in care spune ca nu mi-am indeplinit obligatiile fata de ei ca nu i-am ingrijit etc.sant scrise pe legi care nu le inteleg.executorul vrea sa ma dea in judecata pe motiv ca m-am sustras de de la executare silita 30 -05 2014 sosit somatie de plata de la excca am 2 sapt sa platesc toata suma.si in care mai scria ca au trasmis incrierea unei somatii la centrul de inscriptiuni si transcriptiuni imobiliare
in 04-06-2014 aveam extrasul de cf liber.pe 10-06-2014 ei au inscris somatia pe care am primit instintarea in data de 21-07-2014de la ocpi.
pe data de 19-06-2014 am semnat actele la notar.ce mai e de facut?pot sa-mi anuleze rezolutiunea in instanta

Alte discuții în legătură

Credit neachitat in franci madalingisca madalingisca am avut un credit de nevoi personale in 2008pe 10 ani in franci elvetieni pe care l-am platit pana in 2011 francul a crescut si nu am mai platit ratele.cei ... (vezi toată discuția)
Colegiul consilierilor juridici ContSters87904 ContSters87904 Buna ziua tuturor Eu lucrez doar de cateva luni pe pozitia de consilier juridic, intrebarea mea este: as dori sa ma inscriu in colegiul consilierilor ... (vezi toată discuția)
Legislatie si documentatie in domeniu carte funciara, cadastru Adriantot Adriantot Vom posta aici legislatia in domeniul Carte funciara, cadastru... Aici postam formulare, documentatie sau/si adrese, lincuri pe acesta tema. Incepem cu ... (vezi toată discuția)