cam ciudat sa nu stapanesti situatia cand e vb de copii de varsta asta, cred ca nu are putere de convingere :)
Copiii locuiesc cu parintii lor, ar putea sa apeleze la instanta sa ceara intoarcerea copiilor de la persoane care ii tin fara drept, vor fi chemati bunicii , vor fi ascultati copii, se va vedea unde e problema.. Poate si copiii au motivele lor.
pana la instanta, poate cere ajutor si la dgaspc.
Într-adevăr, au şi copiii motivele lor: tatăl este mai sever, îi ţine mai din scurt, le verifică temele şi nu îi lasă în voia lor, pe când la bunici fac tot ce le trece prin minte.
I-am explicat că are şi posibilitatea de a apela la DGASPC, acum rămâne la latitudinea lui.
Ati mentionat ca si mama ii influenteaza pe copii , deci nici mama nu face echipa cu tatal din cate inteleg , pt. a aduce copii acasa si pt. a stabili niste reguli de comportament. Probabil ca de aici si problema. Ar fi bine ca parintii sa se hotarasca ce vor in ceea ce-i priveste si apoi sa rezolve indisciplina copiilor. Copii chiar nu au varste "imposibile" pot fi indrumati , dar si struniti. Ce va face cu ei cand vor fi adolescenti , si atunci chiar e dificila comunicarea?
Mai multa fermitate din partea domnului nu ar strica .
Mostenire
TIuliana
Am fost căsătorită, din căsătorie au rezultat doi copii, iar custodia este comuna, copiii sunt minori. Copiii locuiesc la adresa mea , la mama. Bunica ... (vezi toată discuția)