avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 270 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara,procent
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara,procent

Buna dimineata! Cumnatul meu este sofer in Italia,are 1600 euro salariul de baza dar in mana 2100 euro,pensia alimentara o v-a da din cei 1600 sau 2100? Are doi copii acolo si unul aici in tara,a facut rate,banca si au luat in calcul doar cei doi copii nascuti in Italia,i se intampla ceva (abia acum l-a gasit fosta nevasta) ca italienii nu stiu de cel de aici (a plecat in 2000) ce pensie poate da,se ia in calcul ca are rate? Multumesc din suflet!
Cel mai recent răspuns: mirebire , utilizator 09:56, 19 Septembrie 2014
Nu se ia in calcul ca are rate.
Se iau in calcul veniturile nete.
Se iau in considerare toti copiii pe care trebuie sa ii intretina.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara nerecuperata in lipsa adresei debitorului Ellyn Ellyn Buna ziua! Tatal copilului meu a plecat in Italia din anul 2000,l-am cautat pe 13 ani ,abia de 1 an am reusit sa aflu adresa si sa inaintez demersurile pentru ... (vezi toată discuția)
Separare cu minor nascut intr-o tara straina mama10 mama10 Buna ziua! Problema mea e urmatoarea: e vorba despre un cuplu, nu sunt casatoriti, sunt romani si au un copil minor, nascut in Italia. Pt separare si custodia ... (vezi toată discuția)
Calcul pensie alimentara Costel1977 Costel1977 Buna ziua, În situația actuală plătesc pensie alimentara pentru 2 minori 33% din venitul net iar fosta sotie m-a dat în judecată pentru recalculare ... (vezi toată discuția)