Buna ziua! Tatal copilului meu a plecat in Italia din anul 2000,l-am cautat pe 13 ani ,abia de 1 an am reusit sa aflu adresa si sa inaintez demersurile pentru majorarea pensiei alimentare,in momentul acesta primeste pensie 83 ron stabilit la salariul minim pe economie din Romania si s-a tinut cont ca in strainatate i s-au mai nascut 2 copii! Asta face copii prin toata Europa si ii aduce pe toti in legile Romaniei,de ce nu-l ia si cel de aici sa-l duca in legile italiene! Se poate face vreun demers,ca copilul sa primeasca diferenta de pensie alimentara din data stabilirii tatalui (2000)in tara respectiva? Multumesc din suflet,pentru ajutor!
... Se poate face vreun demers,ca copilul sa primeasca diferenta de pensie alimentara din data stabilirii tatalui (2000)in tara respectiva? Multumesc din suflet,pentru ajutor!
Pensie alimentara
pump
Buna ziua. Ma intereseaza cum se calculeaza o pensie alimentara pt un minor. N am fost casatoriti, am convenit 300ron dar salariul lui este undeva la 2000 plus ... (vezi toată discuția)