avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 778 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Plata zile CO neefectuate daca nu mai reinnoim CIM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Plata zile CO neefectuate daca nu mai reinnoim CIM

Buna ziua,

Ma aflu in urmatoarea situatie: in 30 septembrie imi expira CIM incheiat pe perioada deteminata. Am acumulat de-a lungul timpului 8 zile neefectuate de concediu de odihna. Ma gandesc serios sa nu mai continui in compania actuala. Daca ma decid sa nu mai continui, imi vor fi platite zilele de CO ramase sau sunt obligat sa le iau pana in 30 septembrie?

Multumesc,
Andrei
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:33, 19 Septembrie 2014
La incetarea c.i.m.,angajatorul va trebui sa va compenseze in bani zilele de CO neefectuate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul de odihna este obligatoriu? olivia28 olivia28 Sunt angajata de 4 ani ca si gestionar,am ramas insarcinata in luna ianuarie 2013,in mai 2013 am intrat in concediu medical pentru sarcina cu risc pana intru ... (vezi toată discuția)
Cim pe perioada concediului fara plata miron cristina miron cristina Buna ziua, Am urmatoarea situatie pentru care rog o lamurire. Un cadru didactic solicita concediu fara plata pentru o perioada de 6 luni. Persoanei care o ... (vezi toată discuția)
Concediul de odihna neefectuat din cim perioada determinata aitala aitala Buna ziua, Sunt angajata cu CIM este pe per. determinata care expira la finele acestei luni. Am fost anuntata ca acest contract va fi prelungit pentru pentru ... (vezi toată discuția)