avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CIM PE PERIOADA CONCEDIULUI FARA PLATA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CIM PE PERIOADA CONCEDIULUI FARA PLATA

Buna ziua,
Am urmatoarea situatie pentru care rog o lamurire.

Un cadru didactic solicita concediu fara plata pentru o perioada de 6 luni. Persoanei care o inlocuieste trebuie sa-i inchei contract de munca pentru perioada 17.11.2015-16.05.2016.Perioada de concediu de odihna la care are dreptul inlocuitorul o adaug in contract? Dar daca titularul revine pe post dupa 6 luni îi vom acorda concediu de odihnă sau plata concediului neefectuat si înceteaza contractul?Nu stiu daca trebuie sa inregistrez CIM cu data incetare 16.05.2015 sau data rezultata dupa adaugarea concediului de odihna la care are drept pentru aceasta perioada.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:13, 23 Noiembrie 2015
Ii incheiati CIM pe perioada de 6 luni iar la data incetarii CIM ii compensati in bani numarul de zile de CO cuvenit si neefectuat.
@ miron cristina

La expirarea CFP, atunci se poate inceta c.i.m. cadrului didactic, iar zilele de CO neefectuate i se vor compensa in bani .

Perioada de CFP nu se va lua in calcul la stabilirea zilelor de CO.

Incetarea c.i.m. poate coincide cu data revenirii din CFP , 16.05.2015.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Compensare in bani zile de concediul de odihna la incetarea detasarii??? alina_sandu alina_sandu Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in rezolvarea urmatoarei spete... in cazul unui detasat, care vine de la angajatorul de baza cu zile de concediu de odihna ... (vezi toată discuția)
Incetarea contractului de munca cu acordul partilor. cum ramane cu concediul de odihna neefectuat 25 de zile? roberto76 roberto76 Incetarea contractului de munca cu acordul partilor. Cum ramane cu concediul de odihna neefectuat 25 de zile? Imi vor fi platite? (vezi toată discuția)
Plata concediului de odihna in timpul concediului prenatal pedro72 pedro72 Poate fi platit concediul de odihna neefectuat in timp ce salariatul este in concediu prenatal si urmeaza sa intre in concediu pentru cresterea si ingrijirea ... (vezi toată discuția)