avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Contabilitate I.I
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Contabilitate I.I

Buna ziua am o mica nelamurire daca ma poate ajuta cineva, am o firma de hosting si clientii fac plata prin sms (dau un sms la un nr de tel si li se incaseaza suma respectiva in euro) Procesorul de plata prin sms e luat de la o firma cu care am contract incasand si acestia la randul lor un comision.Problema e ca eu de exemplu banii care ii fac in luna august ii primesc peste doua luni adica in octombrie , dar le amit acestora o factura in luna august ce trebuie sa trec in contabilitate ? doar facturile pe lunile in care incasez banii , trebuie sa atasez si un extras de cont?
Cel mai recent răspuns: Elena Perianu , Traducator autorizat 16:55, 20 Septembrie 2014
Dupa cate stiu eu, treceti suma de incasat la momentul incasarii, la care anexati factura (chiar daca a fost eliberata mai demult, se ia in consideratie momentul incasarii). Trebuie atasat si extrasul de cont (cont separat, numai pentru I.I.).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii si registre obligatorii la intreprinderile individuale laura2008_angel laura2008_angel Buna ziua! Am infiintat o intreprindere individuala in feb 2013 si am inceput sa incasez in martieavand urmatoarele coduri caen ... (vezi toată discuția)
Folosire cont banca pfa-traducator sonia1978 sonia1978 Buna ziua, Sunt PFA traducator si as dori sa-mi deschid un cont bancar pentru a da posibilitatea clientilor persoane juridice sa achite facturile direct in ... (vezi toată discuția)
Chitanta online? sebisibiu sebisibiu Castig bani de pe internet si vreau sa platesc impozit. Cum dovedesc cat si de unde am primit banii? Cand primesc bani imi vine un email cu sursa si ... (vezi toată discuția)