avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1389 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Intrebare - recuperare acte de la avocat
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Intrebare - recuperare acte de la avocat

Am depus un dosar intr-o speta,unei doamne avocat.Mi-a spus ca o sa fiu chemata ca reclamanta la o mediere cu reclamatul. A trecut un an de zile ,iar doamna avocat nu m-a mai chemat si atunci am sunat-o.Mi-a spus ca mi-a pierdut actele din dosar.
Am rams muta.Va rog din suflet spuneti-mi ce sa fac,sunt disperata.Va multumesc mult.

:(
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 20:44, 19 Septembrie 2014
I-ati dat originalele?
va trebui sa formulati din nou actiunea in instanta. situatia dvs. este destul de complicata in acest moment. puteti sa formulati o plangere la barou impotriva avocatei care nu va reprezentat sau o actiune civila pentru a va recupera onorariul platit.
Daca nu vi s-a prescris dreptul si daca mai puteti face rost de acte, o luati de la capat cu dosarul, de aceasta data cu un avocat serios.

In plus, sesizare la baroul din care face parte avocata, solicitati restituirea onorariului, eventual daune.

Aveti contract de asistenta juridica incheiat cu aceasta ?
Nu am contract de asistenta cu aceasta avocata.
Pai si onorariu ati platit ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de barou irinman irinman Sunt reclamanta intr-un proces civil. Avocatul mi-a cerut o \'taxa de barou\" de 1000 de lei la inceputul actiunii. Dupa prima infatisare, cand s-a amanat ... (vezi toată discuția)
Chitanțe taxe avocat Cojocaru Vlad Cojocaru Vlad Buna ziua doamnelor și domnilor avocați , ma adresez către dumneavoastră neștiind procedura taxelor onorariilor , împuternicirilor etc. Acum aprox 1 ... (vezi toată discuția)
Taxa de barou si cine trebuie s-o plateasca alexandra2311 alexandra2311 am si eu o mica problema, as vrea sa stiu cat costa taxa de barou si cine trebuie s-o plateasca? avand in vedere ca atunci cand i-amm platit onorariul ... (vezi toată discuția)