avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1250 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Demersuri dupa infiintare II
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Demersuri dupa infiintare II

Buna ziua!
Mi-am facut o Intreprindere Individuala pe Intermedieri comenzi piese auto.
As dori sa stiu ce trebuie sa fac mai departe dupa ce am primit certificatul de inregistrare.Ce trebuie sa declar la fisc si in ce registre imi trebuie.Sunt putin in ceata sunt la inceput si imi este cam greu.
Va multumesc !
Cu stima Roxana
Cel mai recent răspuns: Alexandru Arsu , Contabil 20:05, 19 Septembrie 2014
Buna seara,
Trebuie sa achizitionati registrul unic de control, registrul jurnal de incasari si plati, registrul inventar si sa depuneti declaratia 200.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitatea pas cu pas a intreprinderii individuale radu irina roxana radu irina roxana mi am deschis o intreprindere individuala si habar nu am cum sa tin contabilitatea.sunt asistenta medicala si nu stiu nimic despre asta.sotul meu face ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala prestari servicii si comert service auto aurah aurah Buna seara!am un service auto ce are domeniu de activitate intretinerea si reparatia auto si comert.Intrebarea mea este: Facturile de la furnizoriprin care am ... (vezi toată discuția)
Formalitati inregistrare fiscala i.i. tectonica tectonica dupa procedura de infiintare intreprindere individuala la Reg.Comertului care sunt urmatorii pasi pentru ,,inregistrarea I.I.la organul fiscal ... (vezi toată discuția)