avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 298 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Achizitie servicii juridice
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Achizitie servicii juridice

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta poate achizitiona servicii juridice? Daca da, care este modalitatea?
Cel mai recent răspuns: Alexandru Canciu , Avocat 12:20, 22 Septembrie 2014
ISU este autoritate publica in acceptiunea OUG 34/2006 , astfel ca va putea achizitiona servicii juridice conform procedurilor de achizitie publica. Concret, banuiesc ca valoarea serviciilor nu va depasi 30.000 euro pe an , deci se vor achizitiona prin Achizitie Directa. Daca nu stiti cum sa faceti aceasta procedura de achizitie directa, va pot ajuta. Ma puteti contacta prin email.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod cpv akkad akkad exista undeva o mentiune a faptului ca se interzice cumulul de coduri cpv la achizitia directa? Concret: daca eu am in plan sa cumpar un anumit tip de lucrari ... (vezi toată discuția)
Contractul este obligatoriu la o presare de servicii? Magda1989 Magda1989 As vrea sa stiu daca este legal. Am făcut o achiziție directa pentru realizare unui plan de intervenție isu, o achiziție directa in valoare de 5000 de lei. ... (vezi toată discuția)
Achizitii publice in situatii de urgenta paula_capota paula_capota Exista vreo prevedere legislativa care - in situatii de urgenta - da autoritatilor contractante dreptul de a achizitiona utilajele necesare inlaturarii ... (vezi toată discuția)